Qui som?

Despierta ho formem un equip de professionals amb àmplia experiència en la recuperació d’addictes. Coneixem el funcionament de la malaltia i els seus mecanismes i, per descomptat, el mètode que ha d’aplicar-se de manera rigorosa per a alliberar a l’afectat de la necessitat de consumir.

Creiem en un tractament personalitzat i artesanal, amb teràpies reduïdes i seguiment constant del pacient i la seva evolució. A més, entenem la importància de la involucració de la família en el procés i, excepte en aquelles ocasions en les quals el considerem necessari, confiem en el tractament ambulatori que permet al pacient anar recuperant-se dia a dia sense tenir (necessàriament) que abandonar la seva casa.

El nostre abordatge és rigorós al mateix temps que senzill. Ens centrem en l’abandonament de la droga abans de submergir-nos en les conseqüències psicològiques, socials, intel·lectuals, etc del consum. Perquè sabem que un addicte no pot avançar si consumeix i que el seu cervell i conductes estan alterades precisament perquè ho fa.

A Despierta no intentem minimitzar l’impacte de les drogues. Al contrari. Comprenem perfectament el que aquestes fan i per això, abans de preguntar-nos els “perquès” o de diagnosticar possibles trastorns psicològics i/o psiquiàtrics, ens ocupem del “com”. Perquè un pacient addicte pot mostrar comportaments confusos i estranys que fàcilment portarien a conclusions precipitades.

És imprescindible per tant alliberar a l’afectat de les substàncies i tractar a la droga com la causa abans d’abordar qualsevol altre aspecte o els resultats del consum. Aquests només desapareixeran quan s’abandonin les ingestes de manera definitiva.

El nostre equip de professionals:

Equip mèdic de referència:

Dr. Ruperto Oliveró

Dra. Susana Oliveró

Dr. Ruper Oliveró

No esperis a demà. et podem ajudar.

Contacta’ns sense compromís i explica’ns el teu cas.